Koliko god da je venčanje jedan od najsrećnijih trenutaka u našim životima, organizacija venčanja zahteva puno pažnje, vremena i strpljenja. Planiranje venčanja je zapravo izuzetno teško i naporno, ali ujedno i zabavno, jer je krajnji ishod najdivniji dan u vašem životu. Čak i ukoliko imate planera za venčanje i pomoć, na vama je ipak da donesete one najvažnije odluke, zato napravite spisak, postavite ciljeve i spremite se ovu sjajnu avanturu!

Sala, gosti i datum venčanja

Pre svega odredite broj gostiju koje ćete pozvati na svoje venčanje, kako biste sebi olakšali izbor sale za venčanje. Na taj način biće vam lakše da pronađete restoran ili salu prikladne veličine za sve vaše zvanice. Kapaciteta do 350 sedećih ili 800 stajaćih mesta Club City Hall je odlično mesto za sve one koji žele glamurozno, elegantno i veliko venčanje. Osim broja gostiju i sale, obratite pažnju na datum venčanja, posebno ako živite u velikom gradu. Na taj način ćete izbeći neprijatna iznenađenja za vaš dan, eventualne gužve na putu i sl. Budite u svakom trenutku sto posto pripremljeni i organizovani.

Držite se planiranog budžeta

Venčanja znaju da budu veliki izvor troškova, zato je potrebno dobro organizovati budžete kako ne bi došlo do neplaniranih izdataka. Potrudite se da trošite pametno i da ograničite kupovinu stvari koje nemaju nikakvu funkciju. Ne zaboravite da se mnogi elementi poput venčanice, dekoracije i sl. mogu iznajmiti i ne moraju se kupovati.

Fokusirajte se na bitne detalje

Planiranje venčanja ima bezbroj važnih “sitnica” na koje je neophodno obratiti pažnju. Pozivnice, kumovi, burme, venčanica, odelo, cipele, bidermajer, frizura, svadbene torte, odgovarajući meni (hrana i piće), dekoracija, muzika za venčanje, fotografi, snimatelji… Posebno se pobrinite da vaš odabir benda bude savršen, jer će baš ti muzičari brinuti o atmosferi tokom vašeg najvažnijeg dana. Shodno saradnji sa “Team System Music-om”, Club City Hall vam može ponudite organizovanje kompletnog muzičkog programa.

Za kraj, nemojte se ustručavati, pitajte iskusnije od vas za preporuku ili pomoć. Uživajte u procesu i dajte svakom detalju svoj lični pečat. Budite kreativni i originalni i što je najvažnije uživajte u organizaciji! Nemojte dozvolite da vam stres poremeti planove, jer na kraju dana najbitnije je da se vi i vaši gosti zabavite i uživate u svakom trenutku vašeg venčanja.