Anja Antonijević

Anja Antonijević

Event Manager

Veliko mi je zadovoljstvo da Vam poželim dobrodošlicu na sajt „Club City Hall“-a. Drago mi je što ste u potrazi za idealnim mestom za Vas našli put do nas i sigurna sam da sve Vaše želje, uz našu pomoć, i te kako mogu da postanu stvarnost. Želite raskošnu svadbu? Na njoj će Vam zavideti. Želite žurku za zaposlene? Svi će biti oduševljeni. Želite nezaboravan rođendan? O njemu će se pričati. Višegodišnje organizaciono iskustvo, pažnja i profesionalizam koji ulažemo u dešavanja doneli su nam poverenje i pohvale mnogih zadovoljnih klijenata, a naša porodica je uvek dobro raspoložena i spremna da Vas dočeka i ugosti kao prijatelja. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice stojimo vam na raspolaganju jer, uostalom – mi smo tu za Vas.

+381 64 8044 113

Jelena Vlahović

Jelena Vlahović

PR

Moje ime je Jelena Vlahović, ja sam PR moj posao su reči a zanemela sam kada sam prvi put ušla u City Hall. Tada sam poželela da napravim svoju veliku mrsnu pravoslavnu svadbu baš tu i da proslavim 20 godina karijere. Od tog trenutka izmišljam razloge za žurke i slavlje u City Hall-u. Kada mi ponestane mojih razloga upijam i delim sreću svih onih dragih ljudi čiji je upravo City Hall izbor i rešenje za svaku vrstu hedonističkog uživanja sa povodom ili bez.

Naš odnos sa javnošću je lojalan dvosmeran pravedan i fer tako da uživam u svom poslu pošto mi dopušta da iskažem svoj karakter. Luksuz i elegancija kojom odiše prostor kluba je ram zasliku ideja besprekorne realizacije na koju smo posebno ponosni.

Milena Grahovac

Milena Grahovac

Graphic designer, Šarena eminencija

Žvrljam tu i tamo. Volim sve što je šareno i lepo, svestrana sam i pored svog žvrljanja posedujem trogodišnje iskustvo u organizaciji venčanja. Kada sam prvi put kročila u „City Hall“, moj utisak je bio: „Vau, kakvi lusteri! Vidi zidove! Ogledala… Još ogledala!“ Naravno, bila sam oduševljena, ali ne samo izgledom već i praktičnošču ovog našeg lepog kutka. „City Hall“ je mesto u kome se može organizovati bilo kakav vid dešavanja, od svadbi i proslava, pa sve do „photo session“-a.  Ukratko, šta god da organizujete, „City Hall“ je pravo mesto za Vas!

Slađana Milanović

Slađana Milanović

Lead bartender

Viski, votka, koktel, pivo… Šta god Vam žeđ ište nalazi se u mom šanku! Ponosno mogu reći da ako je makar i jedan gost ušao namrgođen u „City Hall“, iz njega nije izašao bez širokog osmeha na licu.  Naš dom je pun dobrih vibracija i pozitivne energije koja se oseća pri samom ulasku. Zato, ukoliko planirate da napravite događaj koji će ostati upamćen kao neverovatan, a ovde ste, moje jedino pitanje je – šta čekate?