Svake godine ispraćamo staru i čekamo i nadamo se Novoj, boljoj i srećnijoj godini. Razna obećanja dajemo sebi i sa puno elana se trudimo da ih ispunimo. U glavi već imamo spisak koji smo ubeđeni da će se ispuniti u predstojećoj godini i voljenima često već spremno izdeklamujemo šta im želimo.

Postoje i razni običaji vezano za Novogodišnju noć:
– obucite nešto novo i crveno ako želite sreću u ljubavi,
– obavezno se izljubite sa svim osobama sa kojom čekate Novu godinu, jer će Vam to doneti bliskost sa njima u sledećoj, a prvo se izljubite sa nekim ko Vas voli i želi Vam dobro,
– imajte pun frižider za novogodišnju noć, a u svaki novčanik stavite po malo para ako želite bogatsvo u narednoj godini…i još more verovanja, za koje nismo sigurni da li ”rade” ali zato, ono u šta smo sigurni je:

Da ovu novogodišnju noć možete provesti sa najboljom organizacijom u gradu, u clubu koji podiže sve standarde kada je bilo koji event u pitanju i sa sjajnom Ana Nikolić, koja je poznata po neverovatnoj energiji i umeću da pravi sjajnu atmosferu!

Ako se svake godine u decembru nervirate kada sa svih strana čujete pitanje ”A gde ćeš za Doček?” obezbedite sebi na vreme najekskluzivniji doček u gradu, i sa nestrpljenjem čekajte da Vam i ove godine postave ovo čuveno pitanje, jer ćete biti na jednoj od najluksuznijih i najboljih žurki u gradu.

14925739_1264064370310362_5102624206806428110_n