Svaka mlada je glavni centar pažnje tokom svadbe, a ova četiri saveta pomoći će vam da tog dana izgledate besprekorno, jer je ovo  jedna od retkih prilika, kada možete da zasenite  sve oko sebe. Poznato je da pored venčanice, tog dana, mladi najvažniju stvar predstavlja i šminka, jer upravo ona je ta, koja pored haljine daje blistavi sjaj, kako bi izgledala poput holivudskih zvezda na crvenom tepihu.

Postoji nekoliko stvari na koje morate da obratite pažnju, kako biste potpuno zablistali tog dana. Zato ne dozvolite da šminkeri od Vas naprave porcelanske lutke, već zadržite svoju prirodnu lepotu uz dobar kontrast kvalitetne šminke. Ova četiri saveta će Vam pomoći u tome:

1. Lice treba da vam bude nijansirano uz pomoć različitih bronzera i hajlajtera, bez stavljanja preteranih i teških pudera. U suprotnom dobićete izgled porcelanske lutke, sa prikrivenim svim manama na licu i koja će samo lepo izgledati na slikama, ali ćete imati problem ukoliko je svadba pod dnevnom svetlosti, delovaćete potpuno neprirodno i zastrašujuće.

Četiri saveta

2. Ukoliko nemate raskošne trepavice, poželjno je da tog dana stavite veštačke. Ipak, dobro obratite pažnju, da deluju prirodno iako to nisu, kao i da vam ne bude problem prilikom treptanja ili puštanja suze u toku nekog emotivnog trenutka na vašoj svadbi.

Čeriri saveta

3. Tog dana poželjno je da imate najlepšu frizuru koju ste ikada mogli da zamislite, ali ono što vam nikako ne preporučujemo je nadogradnja kose ili stavljanje pramenova. Potpuno je neprirodno, jer ukoliko imate neku normalnu dužinu kose ili čak možda kratku, nije poželjno da svoje goste tog dana iznenadite nekom neverovatnom frizurom, koja neće ličiti na vas.

Četiri saveta

4. Poželjno je da ukoliko želite da istakne malo svoje grudi ili prikrijete koji višak kilograma koristite steznike, ali ne i da preterujete, jer vam to može zadati ozbiljne probleme u disanju i kretaćete se ograničeno,a ono što je sigurno, nikako nećete moći da u igranju provedete ceo dan.

Četiri saveta

Zato drage dame, budite vesele, nasmejane i potpuno prirodne tog dana, jer samo tako će vaša svadba biti iz snova.